CAT   ESP   ENG
  • RuralMontseny
  • RuralMontseny
  • RuralMontseny
  • RuralMontseny
  • RuralMontseny
  • RuralMontseny
  • RuralMontseny
  • RuralMontseny
  • RuralMontseny
 
 

Política de privacitat i seguretat

ALBIUM GESTIÓ, S.L. (propietària de la marca RURAL MONTSENY), en compliment del disposat per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/99 de 13 de Desembre (LOPD), i de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic 34/02 de 11 de Julio (LSSICE), manté un compromís de rigorós compliment de la legislació vigent en matèria de tractament de dades personals i seguretat de la informació a fi de garantir que la recollida i tractament de les dades facilitades pels seus clients s'efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua o manipulació de les dades.

 

Les dades personals recollides a través dels formularis residents a http://www.ruralmontseny.com  s'incorporaran a un fitxer de dades propietat d’ALBIUM GESTIÓ, S.L.. Aquestes dades seran utilitzades, previ consentiment exprés a través de l'acceptació de les condicions generals de contractació presentades, per a la comunicació via correu electrònic d'accions promocionals, enviament d'informació sobre productes i serveis d'aquesta empresa que puguin ser del seu interès i, si s'escau, per a la formalització de la reserva online. Aquest consentiment perquè li siguin enviades les esmentades ofertes comercials podrà ser revocat en qualsevol moment. Només caldrà que dirigeixi carta, o missatge via e-mail, indicant el motiu, a les adreces que s'indiquen a continuació.

 

Correspondència postal: Passeig Montseny 85, 08474 Gualba.

 

E-mail: info@ruralmontseny.com

 

Reserva ara

 
ruralmontseny.com    Localitat   
ruralmontseny.com   Entrada   
ruralmontseny.com    Sortida   
ruralmontseny.com    Persones   
ruralmontseny.com
 

Promocions

ruralmontseny.com
Última hora

Si decideixes a última hora que vols desconnectar durant el cap de setmana o bé escapar-te uns dies de vacances. Entra a la nostra web i busca els descomptes especials d'última hora que poden arribar fins el 20%.

Més info
 

Pack Rural

ruralmontseny.com
 

Activitats

ruralmontseny.com
Castell de Montsoriu

Visiti el millor castell Gòtic de Catalunya, el Castell de Montsoriu. Obert tots els caps de setmana amb visita guiada

Més info
 

Facebook

Facebook Rural Montseny
© Rural Montseny - m. 649 994 178 - t. 93 848 72 66 - info@ruralmontseny.com - Politica privacitat Twitter Rural Montseny Facebook Rural Montseny
 
ruralmontseny.com ruralmontseny.com ruralmontseny.com ruralmontseny.com